Overgangsalderen - alt du trenger å vite (Heftet)

Forfatter:

Bodil Engen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 205
Forlag: Font Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Overgangsalderen - bedre end sit rygte
Oversatt av: Engen, Bodil
ISBN/EAN: 9788281694743
Kategori: Familie og helse
Omtale Overgangsalderen - alt du trenger å vite

Hva er overgangsalderen? Hva skjer inni kroppen? Hva kan du forvente? Er dette noe som skal behandles, eller bør du la være?

Den danske legen Lotte Hvas har forsket på overgangsalderen i flere tiår, og har interessert seg spesielt for skandinaviske kvinners opplevelser av livsfasen. På bakgrunn av disse kvinnenes erfaringer og sin egen medisinske kompetanse, har Hvas skrevet en oppløftende, lettfattelig og grundig bruksbok for alle som vil vite mer.

Hvas opplyser om både medisinske og alternative metoder for å lindre symptomer, og hun har inkludert helt ny forskning om hormonbehandling og bivirkninger i denne utgaven. I tillegg oppklarer hun myter og misforståelser med humor og varme, og forteller om overgangsalderen i et kulturelt, sosialt og biologisk perspektiv.

Boken peker på at overgangsalderen er en naturlig livsfase da de fleste mennesker har det bra, selv om noen kan slite med symptomer og problemer. Perioden skal ikke sykeliggjøres, men heller ikke forties. Der noen kan ha behov for behandling, har andre mest bruk for råd og kunnskap.

Til toppen

Andre utgaver