Paris (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2000
Antall sider: 145
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788251787628
Kategori: Reise
Omtale Paris

Din guide til storbyen! Severdigheter, historie, shoppingmuligheter og mye annet stoff for den som vil ha mer ut av storbyferien!

Se Mona Lisa i Louvre. Rusle langs Champs-Elysées. Nyte utsikten fra Eiffeltårnet. Tre gode grunner til å reise til Paris! Gå også langs gatene der Ernest Hemingway, Cora Sandel og Edith Piaf gikk, eller ta en tur på Seinen. I sin bok frister Arnt Stefansen deg til å gjøre det meste - enten du vil suge inn kulturen, shoppe eller leve nattelivet. Husk bare at Paris sover aldri.

Til toppen

Om forfatter Arnt Stefansen

Arnt Stefansen er NRKs faste korrespondent i Brüssel, med Frankrike og Paris som en del av sitt dekningsområde. Han har hovedfag i statsvitenskap fra Universitetet i Oslo, og har vært ansatt i NRK siden 1982. Det meste av denne tiden har han arbeidet som utenriksmedarbeider, med hele Europa som virkefelt, og han behersker en rekke europeiske språk. Han var bl. a. NRKs første korrespondent i Berlin i årene 1991-1995. I årenes løp har han skrevet flere bøker om europeisk politikk og historie. I Damms reisebokserie har han skrevet boken "Paris".

Til toppen