Per av Aksel Fugelli (Lydbok MP3-CD)

Per (Lydbok MP3-CD)

Glimt av min far

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Lydbok MP3-CD
Utgivelsesår: 2014
Innleser: Fugelli, Aksel og Fugelli, Per
Spilletid: 6:45
Antall enheter: 1
Filstørrelse: 371.0 MB
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm Lydbok
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202472238
Kategori: Lydbøker voksne
Omtale Per

Glimt av min far

Per Fugelli er en skikkelse Norge har vent seg til å se i offentlige roller: som lege, forsker, samfunnsrefser og i det siste - som en kreftpasient som vet han lever på lånt tid.

Aksel Fugelli har vokst opp med en far som har vært til stede. I mediene, i pasientenes takknemlighet - og i familien, hans egen flokk.

Denne lydboken er en lang samtale mellom de to. Uten å vike unna vanskelige spørsmål går de gjennom farens liv en siste gang. Det er en tekst som hverken frykter konfrontasjon eller nærhet. Noen ganger snakker de forbi hverandre. Noen ganger bryter samtalen sammen. Og hele tiden kommer de langsomt nærmere hverandre. Blottet for sentimentalitet, lik en lege som eksaminerer en pasient, streker sønnen opp bildet av sin egen far, som etterhvert fremstår naknere, mer sårbar, men også virkeligere enn før.

PER - Glimt av min far er et møte mellom to mennesker som har et helt liv å dele og oppsummere like før det slutter. Boken er en virkeliggjøring av Per Fugellis oppfordring: «Ikke vær et ett-tall på jorda. Bry deg om flokken din.»

Til toppen

Andre utgaver

Per
Bokmål Innbundet 2014
Per
Bokmål Ebok 2014
Per
Bokmål Nedlastbar lydbok 2014