Perfekt offer av Helen Fields (Ebok)
Ebok

Perfekt offer (Ebok)

Forfatter:

Ola Bjønness Karlsen (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2019
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 2.45 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Perfect Prey
Oversatt av: Karlsen, Ola Bjønness
ISBN/EAN: 9788202637347
Kategori: Krim og Spenning , Skjønnlitteratur og Krim og mysterier
Omtale Perfekt offer


Velkommen til Edinburgh, Europas drapshovedstad!

Under en musikkfestival blir en veldedighetsarbeider knivstukket og dør. Ingen av de mange potensielle vitnene i den store folkemengden har sett gjerningspersonen. Få dager etter blir liket av en barneskolelærerinne funnet i en søppelcontainer.

Førstebetjentene Ava Turner og Luc Callanach står på bar bakke, uten et eneste spor, uten noe åpenbart motiv – helt til de får rede på at det er tagget noe som passer til beskrivelsen av begge ofrene på bygninger i byen.

Men først når det blir klart at dette er gjort før drapene fant sted, forstår de at de har med kunngjøringer om forestående drap å gjøre. Klarer de å avverge det neste?

«Fields er svært dyktig til å skape en stemning som får deg til å føle at du er der det skjer. Overraskelser i hopetall får leseren til å sitte som klistret […] Listen ble lagt høyt med forgjengeren Perfekte spor, men denne er om mulig enda bedre.»

Scotland Correspondent

«Tre fjerdedeler ut i Perfekt offer, kl. 22.30 en sommerkveld, trakk jeg med meg en lampe ut i vinterhagen, desperat etter å få lest hele boken ferdig. Så god er den.»

Izzy Reads

Til toppen