Personlig assistent søkes (Heftet)

Forfatter:

Anita Garmannslund (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 384
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Housekeeper
Oversatt av: Garmannslund, Anita
ISBN/EAN: 9788202785932
Kategori: Romaner og Thriller
Omtale Personlig assistent søkes

En kvinne ansetter en personlig assistent for å ta vare på sine aldrende foreldre – bare for å være vitne til at hun fullstendig tar over livene deres.

Jodi Bishop vet alt om suksess. Hun er forsørgeren og en velrennomert eiendomsmegler. Mannen hennes er han en middels forfatter som misliker sin kones suksess.

Jodis far, Vic, som er i slutten av syttiårene, har alltid vært en kontrollerende mann. Konen Audrey har aldri latt seg pille på nesen, men det endret seg da hun fikk Parkinsons for ti år siden.

Utslitt av karrieren, familien og foreldrenes behov, begynner Jodi å intervjue personlige assistenter for Audrey og Vic. Valget faller på Elyse Woodley, en energisk og attraktiv enke i begynnelsen av sekstiårene, som virker perfekt for jobben. Mens Vic i utgangspunktet er negativ til å ha Elyse i huset, blir han snart sjarmert av assistentens behagelige personlighet og engasjement.

Og Jodi er glad for å ha en alliert. En hun kan snakke med av og til. En å betro seg til …

Men så forverres morens tilstand – raskt, og Jodi begynner å lure: Hvem er egentlig denne kvinnen som plutselig går rundt med morens smykker? Hva er hun ute etter? Og hvor langt er hun villig til å gå for å få det?

«Fielding er en mester i spenning på hjemmebane.» Samantha M. Bailey, bestselgende forfatter

«En av årets beste bøker.» Reader's Digest

Til toppen

Andre utgaver

Personlig assistent søkes
Bokmål Ebok 2023
Personlig assistent søkes
Bokmål Nedlastbar lydbok 2023

Flere bøker av Joy Fielding: