Planlegging og drift av hoteller og restauranter (Heftet)

Forfatter:

Helge Jørgensen (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 274
Illustratør: Jørgensen, Helge
Forlag: Yrkeslitteratur
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788258406171
Kategori: Organisasjon og ledelse
Omtale Planlegging og drift av hoteller og restauranter
Denne boka handler om hvordan vi kan planlegge og drive kommersielle bedrifter på en lønnsom måte. Målet er å gi leseren en grunnleggende forståelse for fagfeltet, både teoretisk og praktisk. Den er skrevet for alle som arbeider med serviceledelse, og særlig de som utdanner seg i reiselivsnæringen. Ledere og mellomledere i hotell- og restaurantbransjen, studenter ved høgskoler, fagskoler og deltagere på kurs i etter- og videreutdanning vil ha glede av boken. Den bør med andre ord være interessant for alle som ønsker å tjene mer penger ved effektiv planlegging og drift av servicebedrifter.

Til toppen