Produksjonshygiene i næringsmiddelindustrien (Heftet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2000
Antall sider: 269
Forlag: Yrkeslitteratur
Språk: Bokmål / Nynorsk
ISBN/EAN: 9788258404399
Omtale Produksjonshygiene i næringsmiddelindustrien
Produksjonshygiene

Boka er godkjent for faget produksjonshygiene ved teknisk fagskole, linje for næringsmiddelteknikk. Den vil også være til stor nytte for alle som arbeider i næringsmiddelbedrifter og med hygiene og mikrobiologi generelt.

Kunnskap om hygiene i næringsmiddelbedrifter er svært viktig av helsemessige, økonomiske og tekniske årsaker, og dette er et viktig utgangspunkt for læreboka. For å relatere teoristoffet til virkeligheten og konkretisere virkeligheten av faget er det flere eksempler på hendelser fra næringsmiddelbedrifter som har hatt mangelfyll hygiene.

Til toppen