Regnbueskogens hemmelighet (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 32
Forlag: Kolofon
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788230016749
Alder: 6 - 9
Omtale Regnbueskogens hemmelighet
Regnbueskogens hemmelighet er en eventyrbok skrevet for både barn og voksne. Kan brukes som et oppslagsverk innen de ulike tematikker boken presenterer og kan være et morsomt alternativ som høytlesning enten på hjemmebane eller i det offentlige rom.
Boken tar for seg tema som familiedannelse og flere ulike måter danne en familie på, kjønn og identitetsforståelse, seksuelle overgrep, seksuell lek, onani, begrepsforståelse, rollemønstre. Snakk med barnet om kropp, seksualitet, grenser og naturlig utvikling. Lær barnet å bli trygg i seg selv med sin egen seksualitet og andres seksualitet. Lær barna at seksualitet er en naturlig del av livet fra krybbe til grav og at vi alle er født med en seksualitet. God fornøyelse og lykke til på reisen i ditt seksuelle univers.
Margrethe Salvesen Klippenberg. Stolt mor og fostermor til tre gutter og en deilig fransk bulldog. Utdannet Vernepleier med Mastergrad i sosialt arbeid. Videreutdanning i tiltak mot seksuelle overgrep mot barn og utdannet innen organisasjon og ledelse. Sexolog fra Sexologiskolen i København. Forfatter og foredragsholder. Jobber til daglig som barnevernkonsulent i barneverntjenesten.

Til toppen