Rikere hverdag av Birgitte Lange (Lydbok-CD)

Rikere hverdag (Lydbok-CD)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2011
Innleser: Grundvig, Kirsti
Spilletid: 3:19
Antall enheter: 3
Forlag: Cappelen Damm Lydbok
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202353711
Kategori: Lydbøker voksne
Omtale Rikere hverdag

Livsglede

Et rikt liv trenger ikke å handle om økonomi, sivil status, yrke, bosted eller alder. Hver eneste dag kan du foreta deg små grep som beriker, inspirerer og som gjør at dagen oppleves bedre. Rikere hverdag gir deg råd om hvordan du kan bli et lykkeligere menneske!

Livsrikdom dreier seg om hvilke perspektiver du har på livet, og hvilke små og store grep du tar hver eneste dag for å gjøre hverdagen din så god som mulig her og nå.
Ikke vent på drømmepartneren, opprykket på jobben, på å bli slankere eller få bedre råd. Gjør heller litt hver eneste dag som gir ekstra livskvalitet, og livet ditt vil gradvis endre seg til det bedre!
 
Mange bekker små
Enten hverdagene er lysegrå, mørkegrå eller helsvarte, er det mulig å bringe inn en fargenyanse av positivitet.
I denne lydboken får du enkle, kontrete og praktiske tips som gir deg inspirasjon til å klare hverdagene litt bedre når dagene er grå. Råd om økonomi, velvære, relasjoner og helse, som ikke koster noe og kan gjennomføres her og nå, hjemme hos deg selv. Begynn allerede nå, og merk forskjellen!
 
Send LIVSGLEDE til 2025 og få et utdrag av lydboken til din mobil!

Til toppen

Andre utgaver

Rikere hverdag
Bokmål Lydbok MP3-CD 2011
Rikere hverdag
Bokmål Nedlastbar lydbok 2011
Rikere hverdag
Bokmål Heftet 2017
Om forfatter Birgitte Lange

Birgitte Lange har i mange år vært interessert i personlig vekst og utvikling. Hun er statsviter og arbeider til daglig som ekspedisjonssjef i Kultur- og Kirkedepartementet. Som travel trebarnsmor har hun erfart at det er de små hverdagsgrepene som avgjør hvordan livet leves akkurat nå.

Til toppen