Rød stjerne (Heftet)

thriller

Serie: Gruppe Alpha - Ida Vinterdal 3

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 370
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Rød stjerne
Serie: Gruppe Alpha - Ida Vinterdal
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9788205566354
Kategori: Krim og spenning og Thriller
Omtale Rød stjerne
«Forfatteren har skrevet en av årets så langt beste spenningsromaner.» Ørjan Greiff Johnsen, Adresseavisa 1. januar: Norge blir medlem av FNs sikkerhetsråd. Fem uker senere blir Monrad Foyn, Norges ambassadør til FN, funnet død i sin residens i New York.
  
På Svalbard gjør det norske politiet en sjokkerende oppdagelse da likene av to russiske spesialsoldater blir funnet utenfor en omstridt radarstasjon. 
   
Er det en sammenheng mellom de to sakene? Ida Vinterdal, lagfører i spesialstyrken Gruppe Alpha, som sendes til Svalbard for å assistere politiet, tror det er det. Noen er i alle fall villig til å ta i bruk alle midler for å holde sannheten skjult. 
    
I den første boken om Ida Vinterdal, Hvit armada (2019), holdt hun og Gruppe Alpha russerne unna, i Blå storm (2020) forhindret de et russisk terroranslag mot Oslo. I Rød Stjerne står Ida Vinterdal overfor avsløringen av en sannhet som kan få enorme konsekvenser for Norge og nordområdene. Bokblogger Ernst Stenberg  Bokblogger Kjell Magne Gjøsæter  Tønsbergs Blad  Adresseavisa  Nettavisen  Randaberg 24     «... en hyperaktuell spenningsroman.»
Finn Stenstad, Tønsbergs Blad
   

Til toppen

Andre utgaver

Rød stjerne
Bokmål Ebok 2021
Rød stjerne
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021

Flere bøker av Ørjan N. Karlsson:

Bøker i serien