Rom 66 av Hedda Robertsen (Ebok)
Ebok

Rom 66 (Ebok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2022
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.05 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202753818
Kategori: Romaner , Romaner og Skjønnlitteratur
Omtale Rom 66

Rom 66 er en forfriskende og intelligent roman om fem kvinner, flukt og forsoning, og om å finne nye forbindelser der man minst venter det.

Hovedpersonen i Rom 66 er en ung forfatter som lengter vekk fra sin ensomme middelklassetilværelse i Oslo. Hun vil søke askese i et fransk kloster, og forestiller seg at et slikt opphold vil lindre og stilne den uroen som preger livet hennes.

Underveis møter hun fire kvinner, alle med sine grunner til å forlate livene de lever. Chris er alenemor om dagen, stripper om kvelden. I klubben går hun under navnet Alice. Chléo er resepsjonist og jobber på et strandhotell i Frankrike. Iris er nonne, og hver morgen tar hun på seg den sorte drakten og går til bønnen med bøyd hode. Emma er kunststudent og bor i London med arkitekten James.

De fem møtes på Journeys End Hotel, strandhotellet der Chléo jobber. Der finner de sammen rundt et bål i hotellhagen. Flammene knitrer, månen gløder, og kvinnene deler sine historier om kjærlighet, sorg, tap og lidenskap under stjernene.

Til toppen

Andre utgaver

Rom 66
Bokmål Innbundet 2022

Flere bøker av Hedda Robertsen: