Sannheten du aldri fikk av Kelly Rimmer (Ebok)
Ebok

Sannheten du aldri fikk (Ebok)

Forfatter:

Anita Garmannslund (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2022
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.37 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Truths I Never Told You
Oversatt av: Garmannslund, Anita
ISBN/EAN: 9788202773373
Kategori: Romaner , Romaner og Skjønnlitteratur
Omtale Sannheten du aldri fikk

Sannheten du aldri fikk er en gripende roman av Kelly Rimmer om løgner og fortielser innad i familien.Beth Walsh er hjemme i fødselspermisjon med sønnen og melder seg frivillig til å rydde ut av hjemmet hun vokste opp i. Hun og de tre søsknene hennes har nylig måttet flytte sin demente far på sykehjem.

Hun blir overrasket over å finne døren til det gamle lekerommet på loftet låst, og sjokkert da hun kommer seg inn dit og finner et komplett kaos av farens malerier, søppel, gamle papirer – og mellom alt sammen: løsrevne dagboknotater, skrevet av moren hun og søsknene ble fortalt at døde i en bilulykke da de var små.

Side for side pusler Beth sammen historien til en kvinne som led av alvorlige fødselsdepresjoner, og en fortelling om en mann som minner lite om den kjærlige faren Beth og søsknene har vokst opp med. Beth strever selv med den nye rollen som mor, og oppdager etter hvert at hun kan ha mer til felles med sin egen mor enn hun ante.

«Tilhengere av Jodi Picoult og Kristin Hannah har nå fått en ny favorittforfatter.» Sally Hepworth, bestselgende forfatter
«Alt Kelly Rimmer tar i, blir til gull.» SheReads

Til toppen

Andre utgaver

Sannheten du aldri fikk
Bokmål Nedlastbar lydbok 2023