Særlig sensitiv mamma (Ebok)

Finn din styrke og forstå deg selv

Forfatter:

Ann Kristin Hermundstad (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2017
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 2.53 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Sensitiv mor. Find dine styrker og forstå dig selv
Oversatt av: Hermundstad, Ann Kristin
ISBN/EAN: 9788202548537
Kategori: Dokumentar og fakta og Selvutvikling
Omtale Særlig sensitiv mamma

I denne boka får du kjærlige råd og verktøy til å håndtere mange inntrykk, sterke følelser, konflikter og dårlig samvittighet – slikt som følger med det å ha barn, og som kan oppleves ekstra sterkt for og skape stress hos en som er særlig sensitiv. For hvordan gi omsorg til barn og familie når du selv trenger en pause – kanskje til og med fra ditt eget elskede barn? Boken viser hvordan du kan øse av kjærlighet, omsorg og glede så lenge du er bevisst på å passe på deg selv og ivareta dine egne behov. Den viser hvordan du snur utfordringer til en styrke, der du er kreativ, empatisk og verdens mest støttende og kjærlige mamma for barnet ditt.

Forfatteren har intervjuet 50 kvinner som alle bidrar til en bredere forståelse av hva det vil si å være høysensitiv i hverdagen som mamma. Boken favner mødre i alle aldere og byr på personlige beretninger så vel som innsikt i mange måter å være sensitiv på.

Stinemaria Mollie Jensen er forfatter og foredragsholder og mentor for sensitive kvinner. Hun er selv høysensitiv og har to barn.

Til toppen

Andre utgaver

Særlig sensitiv mamma
Bokmål Innbundet 2017