Selvmedfølelse - finn din indre venn (Innbundet)

Forfatter:

Ann Høydalsnes (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 224
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: 70 skäl till självmedkänsla. Om att vara varm, vänlig och vilja sig själv väl
Oversatt av: Høydalsnes, Ann
ISBN/EAN: 9788202572006
Kategori: Selvutvikling
Omtale Selvmedfølelse - finn din indre venn

Bli kvitt din indre kritiker!

Når vi møter motgang eller har gjort en feil, er det fort gjort å klandre seg selv. Ha like stor medfølelse med deg selv som du ville hatt med en venn, råder Agneta Lagercrantz.

Hvorfor virker selvmedfølelse så bra? Jo, når vi aksepterer våre feiltrinn, går hjernen i trygghetsmodus og vi får det bedre, bryr oss mer om andre og bidrar til å skape et varmere og mer inkluderende samfunn. Selvkritikk og -fordømmelse skaper derimot stress, fordi hjernen reagerer på samme måte enten vi skjenner på oss selv eller står overfor en reell trussel. I boka kan du lese om hvor stor betydning vennlighet, velvilje og selvaksept har for den psykiske helsen, og hvordan du kan godta deg selv og bli din egen beste venn – for alltid.

 

Til toppen

Om forfatter Agneta Lagercrantz

Agneta Lagercrantz er svensk journalist og forfatter. Fra 1979 til 2014 var hun ansatt i Svenska Dagbladet der hun arbeidet i næringslivsredaksjonen og fra 2000 med livssynsspørsmål og psykologi. I 2013 ble hun redaktør for "Idagsidan". Hun er prisbelønnet for fremstående og variert behandling av religionsspørsmål i verdslig presse. Fra 2014 har hun arbeidet som forfatter, frilansjournalist og foreleser. Agneta Lagercrantz har utgitt flere bøker.

Til toppen