Si det med papir (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 144
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202356170
Kategori: Håndarbeid
Omtale Si det med papir

En kjærlighetserklæring til papir

Den nyeste boka til Anne-Marte Waleur er fristende og full av gode ideer til alt du kan lage av papir. Du får se nye teknikker og kreative forslag til hvordan du kan lage ikke bare kort i alle varianter, men fine små gaver og delikat pynt. Boka har gode beskrivelser og dessuten grundig oversikt over utstyr hun har brukt, slik at det skal være enkelt for deg å gå i gang med prosjektene.

Si det med papir er en bok med et stort utvalg og inspirerende og kreative ideer. Boka er laget for deg som lager julekort, legger litt ekstra tid i gaveinnpakningen, deg som alltid har en rød tråd og et tema på festen, som blir fascinert av flotte mønster - ja, til alle dere som elsker å skape det lille ekstra. Du finner mange ulike materialer og teknikker, og boka tar for seg temaer som jul, bryllup, barnebursdager og sommerfester.

Du får ideer til invitasjoner, bordkort, menyer og mye mer som gjør at festen blir komplett. Dette er en bok som gir deg inspirasjon og skaperglede.


Temaer:
Hvitt, hvitt, hvitt
Rød jul
Retro-jul
Barnas jul
Sommer
Bryllup
Påske/høytid
Halloween
Barn

Dette får du inspirasjon til å lage:
Gå bort-gave
Kort
Lykter
Adventsstaker
Julegaver
Julepynt
Vertinnegave
Dørpynt

Utstyr du kan få bruk for:
sirkelkniv
limputer
bånd
dekorpapir
kartong
metalltråd
tape
folie
limpistol
fimoleire
papir av ulike slag
stempel
kongler og andre ting fra naturen
hulltang
trebrikker
Dymo-maskin
snor
hobbymaling
kartong
stoff
symaskin
Vliesofix
dekortape
knapper

Til toppen

Om forfatter Anne-Marte Waleur

Mitt navn er Anne-Marte, jeg er damen bak boken Si det med papir.
Med en skissebok alltid lett tilgjengelig, samler jeg ofte inspirasjon og ideer i hverdagen. Mye av bakgrunnsmateriale og inspirasjon for denne boken ligger i gode magasiner, messerapporter, vakre papir, mønster og farger. Si det med papir er fylt med ideer på hva og hvordan man kan bruke papir på ulike måter, i enhver anledning. Jul, bryllup og barnebursdager er bare noen av temaene jeg tar for meg i boken. Jeg er glad og stolt over å få dele mine ideer med flere, og håper du vil kose deg med boken min.
Hilsen Anne-Marte

Til toppen