Opprinnelse (Innbundet)

Forfatter:

, Kjell Jørgen Holbye (Oversetter)

Verdens største thriller-forfatter byr på fantastisk spenning og underholdning i sin nye roman Opprinnelse. Vi møter igjen Dan Browns store helt, den sympatiske og intelligente professor Robert Langdon, som er ekspert på religiøse symboler, kunst og koder. 

Ferden går til Spania og til de vakre, historiske byene Bilbao, Barcelona, Madrid og Sevilla. Gled deg til en intens reise gjennom Spanias kulturlandskap, med Robert Langdon som turguide!

Dan Browns bøker har solgt i 200 millioner eksemplarer og utgis på 56 språk. Gjennombruddet kom med Da Vinci-koden, en av de mestselgende bøkene i verden noensinne. 

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 496
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Origin
Oversatt av: Holbye, Kjell Jørgen
ISBN/EAN: 9788202562496
Kategori: Krim og spenning
Omtale Opprinnelse

MESTEREN AV KODEKRIM

I Opprinnelse den møter vi igjen Robert Langdon, professoren i symbologi og religiøs ikonologi ved Harvard. Han ankommer det hypermoderne Guggenheim-museet i Bilbao. En av hans tidligere studenter, den 40 år gamle multimilliardæren, futuristen og genierklærte it-gründeren Edmond Kirsch, skal presentere en revolusjonerende oppdagelse – en oppdagelse som vil besvare to av menneskehetens mest grunnleggende spørsmål. Etter hvert som den fascinerende presentasjonen skrider fram, forstår Langdon at den er langt mer kontroversiell enn noen kunne forestille seg. Men plutselig kollapser den nøye planlagte kvelden i kaos, og Kirsch’ oppdagelse er i ferd med å gå tapt for alltid.

Sammen med museumsdirektøren Ambra Vidal, som har jobbet nært med Kirsch om arrangementet, er Langdon tvunget til å forlate Bilbao. De flykter til Barcelona på en halsbrekkende jakt etter et kryptert passord som vil avdekke Kirsch’ hemmelighet. Langdon og Vidal må navigere gjennom skjult historie, ekstrem religion, moderne kunst og gåtefulle symboler for å finne nøkkelen som til slutt stiller dem ansikt til ansikt med Kirsch’ sjokkerende oppdagelse – og sannheten som lenge har unnsluppet oss.

Han ankommer det hypermoderne Guggenheim-museet i Bilbao. Langdon og museumsdirektøren Vidal må navigere gjennom skjult historie, ekstrem religion, moderne kunst og gåtefulle symboler. Det blir igjen en åndeløst spennende jakt i kamp med klokka.

Til toppen