Søtt og godt til jul (Innbundet)

Karameller, konfekt, kaker og andre søtsaker

Forfatter:

Kaja Kvernbakken (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 118
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Julgodis
Oversatt av: Kvernbakken, Kaja
ISBN/EAN: 9788202586980
Kategori: Mat og drikke
Omtale Søtt og godt til jul

Spiselige gaver

En boks med myke karameller, noen fristende tiramisutrøfler, knekk, nougat og hjemmelaget sjokoladesaus … For noen fantastiske gaver! Morsomme å gi og hyggelige å få. Det beste med å lage sine egne julegodter er at du kan begynne lenge før jul, og at julestemningen blir i huset ekstra lenge. Det er ekte kjærlighet og varme tanker i boks, på glass og i pose.

Duftende julestemning
I boka får du gode og velprøvde oppskrifter på det deiligste julegodtet. Her er det noe for alle, både de som elsker sjokolade og karamell, eller noe med sitrus eller lakris. Kanskje du foretrekker myke eller harde godterier? Alle oppskriftene er enkelt og elegant presentert med flotte bilder til inspirasjon til hvordan du kan pakke inn og servere de hjemmelagde søtsakene dine. Dessuten får du små, smarte tips og triks, som gir deg enda flere varianter å prøve ut.

Søtt og godt til jul vil du ha stor glede av i mange år fremover. Noe hjemmelaget og til å spise opp passer perfekt som utgangspunkt for å lage julegaver til den som "har alt", til gode venninner og gamle slektninger - her får du alle oppskriftene du trenger.

Til toppen