Stedsans av Lars Saabye Christensen (Lydbok MP3-CD)

Stedsans (Lydbok MP3-CD)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Lydbok MP3-CD
Utgivelsesår: 2013
Innleser: Haugen, Kim
Spilletid: 7:39
Filstørrelse: 421.0 MB
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm Lydbok
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202424725
Omtale Stedsans

Herlige noveller fra Lars Saabye Christensen!

Hver av disse ni novellene handler om noe man ikke skulle gjort, for eksempel begynne med synkronsvømming eller sykle på en DBS crossmaster fra Amsterdam til Paris sommeren 1971.

Møt for eksempel Anders Ask- som etter en fuktig julekveld i 1975 våkner opp i en snøskavel. Han skulle jo selvfølgelig aldri ha slått ned den forbipasserende julenissen, for før han vet ordet av det er det hans selv som ender opp i nissedrakten. Det skal vise seg at akkurat denne nissen blant annet hadde en affære med en av nabolagets fruer, som nå står oppspilt i døren og venter. Absurde forviklinger oppstår.

Eller den sjenerte mannen som kjøper teaterbilletter til Vilanden i bursdagsgave til kona Betty. Det skulle han aldri gjort, for han selv blir plassert oppe på scenen i en stol, som en slags installasjon, gjennom hele forestillingen. Der sitter han og ser sin egen kone kose seg med sidemannen mens han sitter fornedret igjen under de sterke lampene på utstilling for hele salen. Med andre ord, en bukett med herlige novellene om anger, drømmer og andre feil man ikke lærer av.

Til toppen

Andre utgaver

Stedsans
Bokmål Innbundet 2013
Stedsans
Bokmål Ebok 2013
Stedsans
Bokmål Lydbok-CD 2013
Stedsans
Bokmål Nedlastbar lydbok 2013

Flere bøker av Lars Saabye Christensen: