Steve Jobs (Heftet)

Forfatter:

Poul Henrik Poulsson (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 600
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Oversatt av: Poulsson, Poul Henrik
ISBN/EAN: 9788202410445
Kategori: Biografier og memoarer
Omtale Steve Jobs

Steve Jobs – den fremragende utvikleren, den maniske perfeksjonisten og et ikon for vår tid. Høsten 2011 etterlot han seg en formidabel arv: Apple, selskapet han hadde bygget opp over fire tiår, var ikke bare markedsledende, men definerte også vår egen tid.

Vi kjenner ham som den kompromissløse leverandøren av produkter der designet og funksjonen er like viktige. Han revolusjonerte våre medievaner. Han fikk dataen inn i hjemmet. Han endret musikkbransjen gjennom iPoden og forvandlet mobiltelefonen til å bli et uunnværlig hverdagsredskap og morsomt leketøy på en og samme tid.

Men hvem var han?

For første gang har den ellers så privat beskjedne Jobs fortalt helt ufiltrert. Over flere år og frem til sin død, og gjennom mer enn førti intervjuer, har han hatt åpenhjertige samtaler med forfatteren og historikeren Walter Isaacson om sin oppvekst, sitt privatliv og sin karriere. Jobs har ikke lagt føringer for forfatteren, og denne boken er et av ytterst få prosjekter Jobs har deltatt i, der han ikke har hatt kontroll over sluttresultatet.

Biografien om Steve Jobs handler om pågangsmot og viljestyrke, om arroganse og vennlighet, om utskjellinger, svik og visjoner – og en urokkelig tro på en idé: å lage verdens beste produkt, uansett kostnad.

Til toppen

Andre utgaver

Steve Jobs
Bokmål Innbundet 2011
Steve Jobs
Bokmål Ebok 2011

Flere bøker av Walter Isaacson: