Stjålet fokus - Grunnen til at du ikke klarer å følge med, og triksene du trenger for å klare å konsentrere deg igjen av Johann Hari (Nedlastbar lydbok)

Stjålet fokus - Grunnen til at du ikke klarer å følge med, og triksene du trenger for å klare å konsentrere deg igjen (Nedlastbar lydbok)

Forfatter:

Eve-Marie Lund (Oversetter)

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2023
Innleser: Staib, Christoffer
Spilletid: 11:08
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Stolen Focus
Oversatt av: Lund, Eve-Marie
ISBN/EAN: 9788202796198
Kategori: Lydbøker voksne
Omtale Stjålet fokus - Grunnen til at du ikke klarer å følge med, og triksene du trenger for å klare å konsentrere deg igjen

Vår evne til å konsentrere oss er i fritt fall. Collegestudenter i USA har klarer nå i gjennomsnitt å holde fokus på én oppgave i 65 sekunder, og kontormedarbeidere kun i tre minutter. I Stjålet fokus legger den internasjonale bestselgerforfatteren Johann Hari ut på en langstrakt reise for å snakke med verdens ledende eksperter og finne ut hvorfor dette skjer med oss – og det han konkluderer med er at alt vi trodde vi visste om dette feltet er feil. Vi tror vår mangle evne til å konsentrere oss er våre egen personlige falitt – en skavank ved hver og en av oss. Det er det ikke. Dette har blitt gjort mot oss – av mektige eksterne krefter – og det har blitt gjort over tid. Vårt fokus har blitt stjålet fra oss. Hari oppdager at det finnes tolv dypereliggende årsaker til denne krisen, og han viser oss hvordan han oppdaget det gjennom en engasjerende reise – en ferd som tar ham fra Silicon Valley-avhoppere, til vegetarianere som diagnostiserer hunder med ADHD, fra en favela i Rio der alle har mistet konsentrasjonen på en spesielt surrealistisk måte, til et kontor på New Zealand som oppdaget en bemerkelsesverdig teknikk som ga deres ansatte konsentrasjonsevnen tilbake. For viktigst av alt er dette en lydbok som forteller oss hvordan vi kan gjenvinne vårt fokus, dersom vi bestemmer oss for å kjempe for det. Svarene vil både overraske og engasjere deg. Dette er en lydbok om vår pågående oppmerksomhetskrise ulik noen annen du har lest.

Til toppen

Andre utgaver

Stjålet fokus
Bokmål Innbundet 2023
Stjålet fokus
Bokmål Ebok 2023
Stjålet fokus
Bokmål Heftet 2023