Strikk fra Gustav og Berta (Innbundet)

i alderen 0-12 år

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 201
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205480599
Kategori: Håndarbeid
Omtale Strikk fra Gustav og Berta

60 nydelige strikkeoppskrifter til små og store barn!

Søstrene Eli Østgård og Mette Harbo har til sammen elleve barn, og har strikket siden de var små. Sammen driver de den populære bloggen Gustavogberta.blogspot.no. Slikt blir det bok av. Ikke bare èn, men to! Strikk fra Gustav og Berta er duoens andre bok og en naturlig oppfølger til den populære boken Strikk til smårollinger. Her viderefører søstrene sin forkjærlighet for den trendy retrostilen innen strikking, de finner inspirasjon fra gamle fotoalbum og lager plaggene på nytt med sin egen vri. Men de har også latt seg inspirere av dagens motebilde og laget plagg med et mer moderne snitt. Til sammen blir dette en bok fylt av vakre og praktiske plagg og tilbehør som alle er klassiske og tåler tidens tann.

Her finner du over 60 selvkomponerte strikkeoppskrifter fra det helt enkle til de mer kompliserte strikkeplaggene. Hver oppskrift er merket med vanskelighetsgrad. Alle oppskrifter er gjennomgått av fagkonsulent.

Eli Østgård (f.1969) og Mette Harbo (f.1975) driver den populære bloggen Gustavogberta.blogspot.no. Eli er utdannet hjelpepleier og er bosatt i Drammen, Mette er utdannet gullsmed og bor i Stavanger. De har tidligere utgitt bestselgeren Strikk til smårollinger (2014).

Til toppen

Flere bøker av Eli Østgård og Mette Harbo: