Strikk i dine farger (Innbundet)

Forfatter:

, og

Strikk i dine farger er 3 i 1. Du får nemlig en bok med utrolig anvendelige strikkeoppskrifter på alt fra genser, kjole, jakke og bukse til shorts og skjørt. Dessuten får du Dagnys fargelære, for hva passer akkurat deg? Og sist, men ikke minst - du får se dette i en skjønn forening på flotte damer i alle aldre, former og farger. Dette er håndboka du trenger for å kunne strikke din helt egen basisgarderobe, i riktig form og riktig farge til akkurat DEG.

Forfatter: , og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 216
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202595234
Kategori: Håndarbeid
Omtale Strikk i dine farger

Strikk i dine farger!

Dette er strikkeboken du trenger for å bygge opp en garderobe med strikkede basisplagg som passer akkurat dine farger og din form perfekt!

Her vil du raskt finne favorittplaggene dine som du alltid vil kle, og anvendelige strikkeoppskrifter på alt fra genser, kjole, jakke og bukse til shorts og skjørt. Bokens syv grunnoppskrifter kan du variere i det uendelige, etter fasongen og fargene du kler og liker. Boken forteller deg hvilke farger som passer til deg, hvordan du kombinerer dem i samme antrekk og hva fargene kommuniserer.

 

Med eksperthjelp på fargelære!

Til toppen

Flere bøker av Anna Enge, Heidi Grønvold og Dagny Thurmann-Moe:

Om forfatter Anna Enge

Dagny Fargestudio/@farge_dagny
Dagny Thurmann-Moe driver Norges eneste fargestudio. Her utvikler hun fargepaletter for interiør, arkitektur, byrom, klær og andre produkter. Hun er en profilert og populær fargeekspert, ofte å se i magasiner, aviser og på TV.


Pickles/@picklesoslo
Anna Enge og Heidi Grønvold begynte å designe strikkeplagg for ti år siden. Pickles` populære design har bidratt til å gjøre norsk strikking mindre tradisjonstung og mer tilgjengelig. Med et oppdatert blikk på konstruksjon og design har Pickles klart å appellere til en ny – og svært bred – gruppe strikkere.

Til toppen