Strikk til søtnoser (Innbundet)

Nydelige barneplagg med struktur og unike detaljer

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 248
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202761417
Kategori: Håndarbeid
Omtale Strikk til søtnoser

Strikk selv til barna

Har du lyst til å strikke nydelige barneplagg med struktur og vakre detaljer? I boka finner du nyheter, favoritter og bestselgere fra Ane-Karine Øvrum bak instagramkontoen @littleandloop.

Strikk til søtnoser
Boka gir deg 35 vakre og tidløse oppskrifter med et klassisk, nordisk uttrykk og design. Plaggene passer til jenter og gutter mellom 0 og 12 år, og kan brukes til både hverdag og fest. Halvparten av oppskriftene er eksklusive for boka. Resten er favoritter og bestselgere.

Garn som passer for deg
Garnet som anbefales i oppskriftene er i duse, klassiske farger, enten i myk ull eller en lettere lin- og bomullskvalitet. For hver oppskrift gis det i tillegg forslag til garn i forskjellige kvaliteter og prisklasser, for fleksibilitet når det gjelder preferanse, årstid og økonomi.

Smart og enkelt med QR
Vanskelighetsgraden varierer fra enkelt til litt mer utfordrende, og i boka er det mange morsomme prosjekter myntet på deg som synes det er spesielt gøy å strikke strukturstrikk. Smarte QR-koder gir enkel tilgang til korte filmsnutter med nyttige teknikker, slik at oppskriftene passer for både nybegynnere og mer erfarne strikkere.


Strikk til søtnoser 
er boka for deg som er opptatt av å strikke plagg med god design, og av å strikke myke, vakre og klassiske plagg som vil brukes igjen og igjen – før de går videre til neste barn eller generasjon. For disse nydelige plaggene vil det garantert bli rift om å få arve, etter at den heldige førstegangsbrukeren har vokst fra dem!

 

Ane-Karine Øvrum (34) er jordmor og norsk barnestrikkedesigner kjent på Instagram som @littleandloop. Hun er bosatt i Sandefjord med mann og tre barn.

 

Til toppen