Sy Gretes beste (Innbundet)

— det er kult, det!

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 176
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202720216
Kategori: Håndarbeid
Omtale Sy Gretes beste

Sommer, sol og syprosjekter
I boka har Grete Gulliksen Moe samlet sammen sine aller mest populære oppskrifter på små og store syprosjekter. Det er gjennom mange års kurs og reiser at hun har lyttet og erfart hva som virkelig slår an hos oss syglade nordmenn. 

Her får du nøye forklarte oppskrifter på blant annet store, deilige sengetepper i ulike lappeteknikker, en flott jakke, vesker i ullstoff, og en masse fint til baby og barn. Praktiske ting du trenger i hverdagen, supre venninnegaver og gaver for store anledninger - alt finner du her.

Gretes lille syskole
Boka har også et eget oppslagsverk for materialer, verktøy og metoder. Der finner du masse nyttig informasjon, gode tips og praktiske råd som kan være nyttig underveis i prosessen. Grete har sydd selv og holdt kurs i mange år, slik at vi kan være trygge på å få god og forståelig veiledning gjennom hele boka.


Det er så mye fint du kan lage selv. Og i boka får du ideer og inspirasjon til å bruke stoffer i mange varianter. Bomull, lin, voksduk og ull. Husk, det er mye fint stoff å gjenbruke.

Til baby og barn
babytepper
soverede
leker
poser til bleier og leker
sengetepper
(slange)

Til hytta og sommerhuset
duker
brikker
sengetepper
puter
poser
vesker
bærenettTil toppen

Flere bøker av Grete Gulliksen Moe: