Ta vare på arvegodset (Innbundet)

Forfatter:

Ellen Ørnes er blant annet kjent som antikvitetsekspert i NRK's Antikviteter og snurrepiperier, gjennom sine antikksider i Hjemmet, reportasjer i Samler og Antikkbørsen samt andre tidsskrifter.

Boka hennes Ta vare på arvegodset har mer enn 1000 illustrasjoner og priseksempler. Her får du en flott innføring i antikvitetenes verden, noe som forhåpentligvis gjør at du setter enda større pris på tingene, enten de er arvet eller kjøpt.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 240
Forlag: Ellen bokforlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788299880213
Kategori: Kunst og kultur
Omtale Ta vare på arvegodset

Har du arvet antikviteter?

Hva er de verdt og når ble de laget? Hvordan skal du vedlikeholde møbler og steller gamle tekstiler? Hva er en god pris og når bør du selge?

Dette er noen av tingene boken gir svar på. Med mer enn 1000 illustrasjoner og priseksempler får du en flott innføring i antikvitetenes verden, noe som forhåpentligvis gjør at du setter enda større pris på tingene, enten de er arvet eller kjøpt. Boka inneholder også kapitler om stilhistorie, og er full av vakre bilder – du vil med stor sannsynlighet kjenne igjen flere av tingene dine!

Ellen Ørnes har tidligere skrevet fem bestselgere, tre antikvitetsbøker og to antikk/interiørbøker. Hun er også kjent som antikvitetsekspert i NRK's Antikviteter og snurrepiperier, gjennom sine antikksider i Hjemmet, reportasjer i Samler og Antikkbørsen samt andre tidsskrifter. Hun holder foredrag om antikviteter, utfører takseringsoppdrag og vurderer gjenstander for publikum på antikkmesser.

Til toppen

Flere bøker av Ellen Ørnes: