Tina Nordstrøm sjarmerte raskt norske TV-seere da hun dukket opp på skjermen med programmet MAT. Gjennom sin skandinaviske matkunst med innslag av eksotiske retter har hun i mange år formidlet sprudlende matglede på begge sider av Kjølen.
I denne boken finner du både gammelt og nytt fra Tinas enorme utvalg av oppskrifter, uten å glemme hennes viktigste kjennemerke: å ta vare på de nordiske råvarene og den skandinaviske matkulturen, men også å finne fram til spennende smakskombinasjoner og gi rettene en ny internasjonal påvirkning. Her vil du få nye ideer, nye tips og nye oppskrifter. Hele 150 av Tinas beste oppskrifter finnes i denne boken, som garantert vil gi deg inspirasjon til nye eventyr på kjøkkenet!
Tina Nordstrøm (f. 1973) vokste opp i foreldrenes vertshus, Ramlösa Wärdshus i Sør-Sverige. Senere ble det restaurantskole i Helsingborg og læretid i Helsingør, Danmark og Østerrike samt sølvmedalje med det svenske kokkelandslaget i kokke-OL i Erfurt i 2000. Hennes populære matprogram MAT på svensk TV startet i 2001, og sammen med programpartneren Tomas Tengby hadde hun faste matprogram i flere år. Disse er også sendt på norsk TV. Tina har også utgitt en rekke kokebøker.