Turen jeg aldri glemmer (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202502782
Omtale Turen jeg aldri glemmer

En ekte eventyrbok

Aleksander Gamme er en av landets mest profilerte og allsidige eventyrere. Våren 2015 utkom 12 eventyr og et spøkelse, som handler om hans egne opplevelser og ekspedisjoner kloden rundt. I Turen jeg aldri glemmer åpnes det opp for andre glade skribenter, kjente og litt mindre kjente, som har oppsøkt eller havnet i en situasjon som aldri blir glemt.

Resultatet er blitt en variert, spennende og morsom bok. Turer i skog og mark, til fots, til vanns eller til topps både i og utenfor Norge, hører naturlig med i en bok om uforglemmelige turer. Noen har imidlertid valgt helt andre – til dels overraskende – eventyr, som eksotiske stammemøter, judotrening blant burkaer og dans med pingviner.

For de fleste har det også vært en indre reise. Det uforglemmelig ligger i det uprøvde, det ukjente og det uforutsigbare, og det er ofte først i etterkant vi forstår at opplevelsene markerer en milepæl i livet. Den lille turen på hesteryggen, i kanoen eller i robåten kan bli ditt livs eventyr, med minner som forandrer deg for alltid.

 

I Turen jeg aldri glemmer skriver og forteller Aleksander, Gamme Johnny Haglund, Ralph Høibakk, Per Roger Lauritzen, Robert Moser, Matilde Jacobsen, Aleksander Myklebust, Lars Nessa, Lars Ringnes, Gro Jeanette Nilsen, Gjermund Thorson Nordskar, Kristin Folsland Olsen, Birgit Ryningen, Vibeke Thiblin, Ole Kristian Rønningen og Håkon Vang Aas.

Til toppen