Unik strikk med farger og struktur (Innbundet)

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 200
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202717452
Kategori: Håndarbeid
Omtale Unik strikk med farger og struktur

Unik strikk
Nye ideer og teknikker fra damene bak

@vippetavpinnene og @blomstrikk


Flotte fletter og stilig struktur
Trenger du litt ny inspirasjon? Inga og Sigrid Maries unike strikkeverden gir deg store doser med det og timevis med strikkeglede! Her er det plagg og tilbehør som skiller seg litt ut. Du får herlige fargekombinasjoner og lekre detaljer, nydelig strukturstrikk og moderne flettemønstre!


Trendy og brukervennlig
Inga og Sigrid Marie har designet hele åtte unike kolleksjoner med voksenstrikk, samt strikkeskatter til de minste i familien.

Løftstrikk
Flettebonanza
Farger og struktur
Eikeblader
Pepitaruter
Lek med teknikker
Naturlig struktur
Rankespill

Du får oppskrifter på trendy og brukervennlige gensere, søte cardigans, lekre sjal, fine luer og tøffe balaklavaer og halser, alle med det lille ekstra.

Nye strikkefavoritter
I boka får du nye oppskrifter og noen smarte teknikker. Sigrid Marie og Inga har strikket hele livet, og vet hva som fungerer og hva som blir litt ekstra fint.

Prøv ut noen nye fargekombinasjoner og stilige teknikker for å ta strikkingen til neste nivå. Løftestrikk, tyske vendepinner og italienske avfellinger kan komme godt med når du vil oppnå det lille ekstra. Teknikkene er nøye forklart i tekst og bilder.

Gensere
Cardigan
Jakke
Balaklava
Lue
Votter
Hals
Hette
Sjal

Garnet som er brukt i oppskriftene, kommer fra flere ulike garnleverandører. Bak i boka finner du en oversikt over garnalternativer.

Sigrid Marie Blom er oppvokst i Oslo og er utdannet molekylærbiolog. Hun har strikket fra hun var barn og begynte å lage egne oppskrifter våren 2019. Oppskriftene hennes kombinerer strukturmønster og flettestrikk med unike detaljer. Følg Sigrid på @Blomstrikk.

Inga Semmingsen er oppvokst i Oslo og er utdannet journalist. Hun har strikket hele livet, og høsten 2019 begynte hun selv å lage oppskrifter. Mønstrene hennes kjennetegnes av spennende detaljer og vakre fargevalg. Følg Inga på @vippetavpinnene.

 

Til toppen