Unnis sjarmtroll (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2008
Antall sider: 73
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788204142139
Kategori: Håndarbeid
Omtale Unnis sjarmtroll

En verden full av små og store sjarmtroll!

Velkommen til Unnis sjarmtrollverden! Den er befolket med usedvanlig søte engler, nisser og troll. Sjarmtrollene bærer sitt navn med rette. Med et smil på lur og glimt i øyet gir de boka en særegen energi og smittende godt humør. Og det beste av alt, Unni deler sine hemmeligheter med deg! Hun har skapt en helårs hobbybok med en god porsjon julestemning. Trollene, englene og rallaren følger ingen spesielle årstider, mens nissene nok er forbundet mest med den søte juletid.

Ta en ståltråd og surr litt vatt.
Kna en deig og form en knatt.
Mal et smil og lim litt ull,
slik får du både sjarm og tull.”


Dette er grunnoppskriften på sjarmtrollene fra Unni Myrset. Hun inviterer deg her til å bli med inn i sin herlige verden av sjarmtroll. Du lærer å skape dine egne engler, nisser og troll! La deg sjarmere til å sette i gang nå!

Jeg har vel egentlig alltid likt det som er klumsete og søtt. Det falt derfor naturlig for meg å lage nisser og troll litt søtere enn det man vanligvis ser rundt om. Det er det enkle og vimsete som gjør at de blir søte sjarmtroll. Det har blitt laget flere bøker tidligere om nisser og troll, men ingen var så snille og søte, var de vel? I denne boka skal jeg vise deg hvordan jeg lager sjarmtrollene mine - pluss litt til.
De første sjarmtrollene ble født en tidlig høstdag i 1992, og siden har de bare blitt flere og flere. I de siste årene har englene kommet til, men tro ikke at de er mindre fulle av lystige påfunn og trollskap enn de andre figurene! Sjarmtrollenglene passer på oss der de henger, og sørger for at alle blir i godt humør når de oppdager englene. Bli med meg inn i min herlige verden av sjarmtroll og skap dine egne engler, nisser og troll!

Med trollete hilsen,
Unni Myrset

PS! Har du lyst til å gå kurs hos Unni, kan du kontakte henne på hennes nettside www.unnissjarmtroll.com
Hun arrangerer kurs for grupper og foreninger.

 

Melding fra redaksjonen:
I boka Unnis sjarmtroll ble det utelatt å nevne opphavskvinnen og inspirasjonskilden bak de opprinnelige trollene, Kristin Langebraaten og hennes bok Vi lager troll. Forfatteren Unni Myrset ble inspirert av denne boka til å lage sine sjarmtroll. Vi beklager hvis dette har ført til misforståelser.

Til toppen