Urokkelig håp (Innbundet)

bygg ditt liv på Guds løfter

Forfatter:

David Andersen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 239
Forlag: Hermon
Språk: Bokmål
Originaltittel: Unshakable
Oversatt av: Andersen, David
ISBN/EAN: 9788230214916
Kategori: Religion
Omtale Urokkelig håp
Føler du deg utrygg? Er du overveldet av problemene du møter eller smerten du går igjennom? Kanskje bærer du på sår fra fortiden, er skuffet over nåtiden, eller bekymret for framtiden. Du er i så fall ikke alene. De gode nyhetene er at det finnes håp.
I Urokkelig håp viser Max Lucado oss tolv av Bibelens mest betydningsfulle løfter, og utruster deg til å overvinne livets stormer og vanskelige omstendigheter. For hvert problem du møter, har Gud gitt deg et løfte.

Hva er livet ditt bygd på - livets omstendigheter eller Guds løfter? Svaret på dette spørsmålet forandrer alt. Bli med Max når han ser nærmere på Bibelens ubrytelige løfter og viser deg hvordan du kan leve med urokkelig håp.

«Livet blir ikke som vi forventet at det ville bli, og håp er ofte en mangelvare. Det er da vi må bestemme hva vi vil sette vårt håp til. Med en pastors omsorg og en venns hjerte leder Max oss tilbake til den eneste varige kilden til håp; Guds løfter. Denne boken bare må du lese om du har slitt med å finne mening, kjempet mot motløshet, eller mistet din tiltro.»
- Mark Batterson, New York Times bestselgende forfatter

Til toppen

Flere bøker av Max Lucado: