Vamos 2 (2013) (Heftet)

Spansk II Vg2

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 368
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål / Nynorsk
ISBN/EAN: 9788202391645
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Spansk 2
Nivå: Vg2
Komponent: Alt-i-ett-bok
Omtale Vamos 2 (2013)
Alt-i-ett-boken fra 2013 er lagt opp på en oversiktlig måte med fire temaer og fem kapitler i hvert tema. Den følger prinsippene fra Vamos 1 med noe kortere tekstmengde per kapittel og brattere grammatisk progresjon.

En stor del av tekst- og øvingsmaterialet ble laget nytt ved revisjonen i 2013 og fremstår som godt tilpasset kompetansemålene i læreplanen. Øvingene til hvert kapittel er strukturert etter vanskelighetsgrad og forfatterne har lagt vekt på stor variasjon i oppgavetyper. Kommunikasjon står sentralt, og bøkene legger lik vekt på Spania og Latin-Amerika.

Vamos 2 som digital lærebok
Boka kommer som Unibok fra august 2015. Unibok er den nye generasjonen digitale lærebøker som justerer seg til elevens skjerm og gir god lesbarhet uansett skjermformat.

Vamos 2 kan også kjøpes som brettbok (pdf) fra www.brettboka.no.

Vamos nettsteder

Elevens nettressurs er gratis, og inneholder grammatikkøvelser, vokabulartrening, lytteøvelser, innleste tekster, grammatikkforklaringer og Glosemesteren.

På det lisensbelagte lærernettstedet har læreren tilgjengelig ressurser som prøver, fasiter, videoer, bilder, sanger og forslag til undervisningsopplegg og årsplan.

KOMPONENTER
Alt-i-ett-bok for Vg2
Brettbok (pdf)
Unibok (kommer 2015)
Elevnettsted - gratis
Lærernettsted - årstrinnslisens

Lisens til lærerressursen/lærernettstedet kan kjøpes i vår nettbutikk: http://www.cdu.no. For å kjøpe lisensen må du være registrert i nettbutikken som ansatt ved en skole - og innlogget. Dersom skolen bruker FEIDE hos Cappelen Damm logger du rett inn uten forutgående registrering. Lærerlisensen til Vamos 2 er en årstrinnslisens for èn bruker og gjelder ut skoleåret (31.08.).

Du kan bestille gratis prøvelisens til lærerressursen til Vamos 2 på www.cdu.no for en måned - slik at skolen og du som faglærer får vurdert lærernettstedet før kjøp.

Har du spørsmål om kjøp av lisenser eller bestilling av prøvetilgang, finner du mer informasjon her. Finner du ikke svar der, kontakter du vår Kundeservice på cdukunde@cappelendamm.no eller på telefon 21616673. Etter innlogging på www.cdu.no finner du også detaljert hjelp og veiledning på Min side.

Til toppen