Vi sank i hav av Randi Røst Kile (Ebok)
Ebok

Vi sank i hav (Ebok)

Serie: Liber mundi 4

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2020
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 2.66 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Kilden forlag
Språk: Bokmål
Serie: Liber mundi
Serienummer: 4
ISBN/EAN: 9788269143768
Kategori: Fantasy og Science Fiction
Omtale Vi sank i hav
I fjerde bok i serien Liber Mundi har fjellvokterne eksperimentert med organdyrking og kloning i en protest mot forbudet i verden. Konglomeratet kom over en slik opprørscelle, og har tatt disse ungene med seg hjem. To av disse vokser opp hos slektninger. Den tredje klonen har man ikke klart å finne opphavet til.

Ungene er sterkt ønsket av opprørerne. En dag tar en av dem seg inn i Konglomeratet ved å utnytte Peddis kunnskapstørst om temaet. Ved å true hans nyfødte sønn på livet, får de med seg Reikin, Peddi og Peddis kone, babyen og klonene ut av Konglomeratet.

Reikin kan ikke tillate at det skjer noe med spedbarnet, mirakelbarnet. Han planlegger for flukt, men det viser seg å bli svært krevende. Opprørerne har lagt en strategi der det angivelige skipet de har fløyet, styrter og brenner opp. Alle antas døde da deres DNA er etterlatt på styrtstedet. Det gjelder å ikke gi opp, selv om det ser håpløst ut.

Handlinga finner sted 7000 år frem i tid etter at vår verden er ødelagt. Det er endringsår. Da er det spådd en veldig krig mellom det gode og det onde. De onde er de som vil bestemme over andre, gjøre borgerne til slave av sin vilje.

Til toppen

Andre utgaver

Vi sank i hav
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020

Flere bøker av Randi Røst Kile:

Bøker i serien