Vilt og fisk på menyen (Innbundet)
Forfatter:
| Forfatter: | Finn Edvin Hansen og Ole Kirkemo |
| Innbinding: | Innbundet |
| Utgivelsesår: | 2008 |
| Antall sider: | 192 |
| Forlag: | Damm |
| Språk: | Bokmål |
| ISBN/EAN: | 9788204129857 |
| Kategori: | Mat og drikke |
| Forfatter: | Finn Edvin Hansen og Ole Kirkemo |
| Innbinding: | Innbundet |
| Utgivelsesår: | 2008 |
| Antall sider: | 192 |
| Forlag: | Damm |
| Språk: | Bokmål |
| ISBN/EAN: | 9788204129857 |
| Kategori: | Mat og drikke |
I Norge har vi en godt utviklet tradisjon for å utnytte naturens råvarer. Denne boka tar utgangspunkt i råvarer i verdensklasse: velsmakende viltkjøtt og fristende salt- og ferskvannsfisk.
Jegere og sportsfiskere skaffer vilt og fisk selv, og mange oppsøker vilt- eller fiskebutikken. Her er både de klassiske norske rettene og vilt- og fiskeoppskrifter inspirert av det franske og italienske kjøkken.