Yoga helt enkelt! (Innbundet)

Øvelser og programmer for hele kroppen

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 160
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202523121
Kategori: Sport og friluftsliv
Omtale Yoga helt enkelt!

Øvelser og programmer for hele kroppen!

Selv med litt yoga kan du få svært stor uttelling.

Gjør yoga hvor som helst og når som helst med Yoga helt enkelt! Yoga handler om overskudd, fysisk og psykisk styrke. Yoga favner hele mennesket - både kropp og sinn er involvert gjennom stillinger, pust, mindfulness og avspenning.

I Yoga helt enkelt! fokuserer yogalærer Bente Helene Schei på det klassiske og enkle i yogaen og gir deg konkrete øvelser og programmer du kan følge hjemme. Du velger de programmene som passer deg og ditt nivå. Det korte programmet er på 10–20 minutter, det litt lengre er på 30–60 minutter og det lange varer i 60–90 minutter. Det store utvalget av øvelser gir alle mulighet til å finne noe man liker og behersker.

Alle stillingene og øvelsene er beskrevet tydelig trinn for trinn og er illustrert med bilder av forfatteren. I tillegg til å beskrive hvordan stillingene utføres, forklarer forfatteren hva du skal være oppmerksom på, hva du skal passe på og hva som er virkningen av stillingene. 

Forfatter og yogalærer Bente Helene Schei har drevet med yoga i 20 år. Hennes grunntanke er at yoga er enkelt. Hun er utdannet ved Yogalærerskolen i Norge, har tatt etterutdanning og deltatt på retreater i Norge og utlandet. Hun holder kurs og foredrag gjennom sitt eget Senter for klassisk yoga. Gå til Senterforklassiskyoga.no for mer informasjon.

Gå til soundcloud.com/yogaheltenkelt for å lytte til avspenninger med Bente Helene Schei.

 

Til toppen

Om forfatter Bente Helene Schei

Bente Helene Schei er yogalærer og daglig leder av Senter for klassisk yoga. Hun har selv erfart yogaens positive virkninger gjennom 17 år med yogapraksis og meditasjon. Hun er medlem av Norsk Yogalærerforbund og holder kurs og foredrag. www.senterforklassiskyoga.no

Til toppen