Byes beste

Erik Byes vakreste viser og tekster

En stor samling av Erik Byes mest uforglemmelige viser, dikt og tekster, og en hyllest til denne “kjempen” i norsk medieverden.

Erik Bye er en mann som gjennom sine programmer og sine tekster satte fingeren på mange aspekter ved våre liv; - gitt oss dårlig samvittighet for å være uengasjerte i andres lidelser, latt oss se det store i det lille, funnet frem til våre innerste tanker og sagt det vi selv ikke har klart å si. Her er viser, dikt og tekster vi husker fra hans femti år lange karriere. Og det er en bok til minne om Erik Bye, som gikk bort 13. oktober 2004.

Romaner Se alle

Piken på toget

 

Rachel tar det samme toget hver dag. Fra toget ser hun det samme paret spise frokost på verandaen sin. Hun kaller dem Jason og Jess, og de virker så glade. En dag ser hun en annen person i hagen. Kort tid etter er Jess på nyhetene. Hun har forsvunnet. 

Rachel trekkes mot etterforskningen og prøver å bidra. I stedet blir hun selv mistenkt. Kastet ut i en verden full av svik, hemmeligheter og bedrageri, må hun konfrontere fortiden sin. 

Tre kvinner, tre menn, knyttet sammen gjennom ekteskap eller utroskap. Hver av dem kan klandres for noe. Men bare en av dem er en morder i denne psykologiske thrilleren om sårbarhet og besettelse. Piken på toget er en illevarslende og sammenfiltret historie om jakten etter sannheten.

Piken på toget av Paula Hawkins (Innbundet)
Innbundet

Gå vinteren i møte med egne nystrikkede, varme og vakre votter på hendene!

Varme votter

Votter og sokker er morsomt å strikke! Strikking av slike små plagg kan gjøres omtrent hvor som helst og krever nesten ikke noe utstyr og lite garn. Lag noe nyttig som samtidig blir helt personlig og originalt, og gå vinteren i møte med nystrikkede, varme votter på hendene!

Varme votter av Eva Trotzig (Innbundet)
Innbundet

Lekker veske med mappe, strømpepinner, heklenåler og saks

Håndarbeidsveske med innhold i lyse farger

Vesken er 41 cm lang, 13 cm dyp og 17 cm høy med god plass til strikketøyet og et smart hull med malje i hver kortside, slik at garnet kan holdes på plass i vesken når du strikker eller hekler. 

Ting og tang Se alle

Fakta Se alle