Alene hjemme (Innbundet)

kokebok for små husholdninger

Forfatter:

Alexander Benjaminsen (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 352
Illustratør: Benjaminsen, Alexander
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788281692084
Kategori: Mat og drikke
Omtale Alene hjemme

Enkle, herlige og raske retter fra en verdensmester

Bernt Stiansen er verdensmester i kokekunst, Bocuse d'Or i 1993, og en av Norges beste formidlere av matbordets gleder. De siste årene har han levd mye alene, og han har fått sterk sympati med alle som bare har seg selv å lage mat til når de kommer hjem. Derfor bestemte han seg for å lage en stor og inspirerende hverdagskokebok fylt med enkle, gode oppskrifter og nyttige kjøkkentips til alle som er i samme situasjon.

Resultatet er en sjenerøs matbok fylt med 160 gode, sunne og enkle middagsoppskrifter som alle er satt opp til både én og to personer. Alene hjemme vil bli en helt uunnværlig bok for alle som setter pris på kvalitetsmat i hverdagen.

For å gjøre livet enklere og maten bedre har Bernt Stiansen laget en nettside hvor du kan gå inn og printe ut handlelister til alle rettene i boken. Her vil du også finne mange instruktive filmer hvor Bernt Stiansen demonstrerer hvordan han arbeider på kjøkkenet, og gir deg en innføring i grunnleggende matlagingsteknikker: www.stiansenalenehjemme.no


Å spise er, ved siden av å puste og drikke, det viktigste vi gjør for å leve. Uten mat og drikke duger vi som kjent ikke. Vi fungerer også dårlig med usunn, uren eller direkte helsefarlig mat. Derfor er det viktig med noen enkle matvettregler. Vi må lære disse, og forsøke å overholde dem. Med god hygiene og et velorganisert og pent kjøkken blir matlagingen både hyggeligere og enklere, og du kommer til å lage bedre, sunnere og friskere mat.

Vennlig hilsen og lykke til fra Bernt Stiansen

Til toppen