Mine beste oppskrifter (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 267
Forlag: Font Forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788281694798
Kategori: Mat og drikke
Omtale Mine beste oppskrifter

125 oppskrifter fra en ujålete mesterkokk!

Heldige er alle de som har arvet sin bestemors gamle kokebok, fylt med håndskrevne oppskrifter som lokker frem både minner og matlyst. I dag har det blitt kokkenes oppgave å ivareta vår matkultur, utvikle den og videreformidle matglede til nye generasjoner.

I boka har Bent Stiansen samlet sine aller beste oppskrifter. Han har fylt den med matretter han har likt å lage, servere og spise gjennom et langt liv, hvorav 40 år bak grytene. De fleste oppskriftene er bearbeidet fra bøkene Stiansen inviterer til fest og Søndagsmiddag. Det har blitt en vakker og omfangsrik utgivelse fylt med 125 oppskrifter. Her vil du finne forretter, supper, hovedretter, kaker og desserter. Alt fra de enkle hverdagsrettene til de man trygt kan servere til høytid og fest.

Mine beste oppskrifter er en sjenerøs og inspirerende bruksbok som bør plasseres i nærhet til kjøkkenbenken. Bent Stiansen er en ujålete mesterkokk, og noe av det som gjør bøkene hans så populære er at han fyller dem med oppskrifter som gir deg følelsen av å lykkes på kjøkkenet. Du kan risikere å imponere gjestene dine – og deg selv!

 

God middag!

Til toppen

Flere bøker av Bent Stiansen: