A&R guru (Innbundet)

Forfatter:

Jørn Dalchow (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 255
Illustratør: Dalchow, Jørn
Forlag: Daworks books
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788299936927
Kategori: Musikk
Omtale A&R guru
Har du en drøm om å skape et levebrød av musikken? Er du en artist, låtskriver, produsent eller musiker som vil utvikle en plan for karrieren? Er du en etablert artist som ønsker å ta karrieren til neste nivå eller starte på nytt? Da er dette boken for deg!
Dette er en praktisk illustrert guide for deg som vil sette drømmen i system og bygge en bærekraftig artistkarriere. Her får du for første gang samlet kunnskap om hvordan du selv kan sette opp en treårig utviklingsplan for ditt artistprosjekt, enten du er artist, låtskriver, produsent eller musiker.
A&R - Artist og Repertoar - er den sentrale rollen i musikkbransjen som finner og utvikler talenter. Nå kan også du bli i stand til å ta ansvar for egen karriereplanlegging, uavhengig av hvilken musikksjanger du jobber med.
Lær mer om:
- A&R - Artist- og repertoarutvikling - Analyse av dagens situasjon - Definere ditt Hvorfor - Artistnavn som varemerke - Artistens forretnings- og inntektsområder - Artistens team og støtteapparat - Definere din målgruppe - Formulere dine målsettinger - Hvordan utvikle ditt image - Publikums- og fanbygging - Fremdriftsplanlegging - Budsjettering og finansiering
A&R guru" er skrevet av musikkbransjeveteran Jørn Dalchow som en frittstående følgesvenn og videreføring av boken .Hjelp, jeg er i popbransjen!", som siden den første utgivelsen i 2004 jevnlig har kommet i nye opplag og utgaver. De to bøkene utfyller hverandre. .Hjelp, jeg er i popbransjen!" tar for seg hele den norske musikkbransjen mens .A&R guru" går i dybden på artistens virke og utvikling.

Til toppen

Flere bøker av Jørn Dalchow: