Hjelp, jeg er i popbransjen! (Innbundet)

alt du trenger å vite om den norske musikkbransjen

Forfatter:

Jørn Dalchow (Illustratør) Flu Hartberg (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 317
Illustratør: Dalchow, Jørn og Hartberg, Flu
Forlag: Daworks books
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788299936910
Kategori: Musikk
Omtale Hjelp, jeg er i popbransjen!
"Hjelp, jeg er i popbransjen!" er skrevet av musikkbransjeveteran Jørn Dalchow, kom første gang ut i 2004 og kommet i hele syv opplag. Boken er ved siden av å være pensum ved flere norske høyskoler og universitet, også regnet som standard fagbok for norske band, artister, låtskrivere og andre musikkbransjefolk - både amatører og profesjonelle. Dette er en helt ny utgave av boken som tar for seg mange nye områder som gjelder dagens musikkbransje i Norge, slik som streaming, digitalsalg og -distribusjon, 360-avtaler, vinylproduksjon og merchandise. Boken inneholder forklarende illustrasjoner. Den satiriske norske serietegneren Flu Hartberg har også bidratt med striper til boken.

I boken finner du endelig svar på alt du trenger å vite, enten du selv er artist, låtskriver, produsent eller musiker, har en artist i magen, vil starte ditt eget plateselskap, management, musikkforlag eller allerede jobber i bransjen. Dette er en praktisk illustrert guide, som dekker de fleste områder av musikkbransjen du vil støte på, uavhengig av hvilken musikksjanger du er involvert i, om du er nykommer eller etablert.

Anmeldelser:
"Hjelp, jeg er i popbransjen! er nærmest et perfekt oppslagsverk og håndbok for populærmusikere..." Elisabeth Bie, Stavanger Aftenblad (terningkast 5)

Til toppen

Flere bøker av Jørn Dalchow: