Barn igjen (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2009
Antall sider: 80
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202292348
Kategori: Håndarbeid
Omtale Barn igjen

Retroperler for barn

Farger og gjenbruk er populært, og i boken får du mange ideer til hvordan du kan bruke det du har i skapet, kanskje arvet eller kjøpt på loppemarked.
Har du fine, gamle broderier, kan de bli til flotte detaljer på barneklærne eller skuldervesken. Inspirasjonskilden er 60- og 70-tallets enkle og fargeglade barneklær, men passformen er tilpasset vår moderne tid. Modellene er romslige med god bevegelsesfrihet slik at barna kan leke og utfolde seg fritt. Ta gjerne barna med på valget av stoffer og mønstre - da får de garantert et favorittplagg!

Boka har 5 grunnmønstre med uendelige muligheter. For deg som er glad i å strikke, finner du noen enkle modeller som strikkes med dobbeltgarn på pinner nr. 6. Monteringen til modellene er svært enkle. Vil du heller hekle, finner du oppskrifter på kjempekoselige tepper til mange forskjellige bruk!

Mønstrene i boka er godt gjennomprøvet og enkle. Passformen er romslig, og mønstrene kan varieres i det uendelige.

Modellene er hovedsakelig sydd av gjenbruksmaterialer som gardiner, duker, sengetøy og avlagt tøy. Et godt tips! Eldre familiemedlemmer sitter ofte på tekstile gullgruver. Den gamle generasjonen kaster ikke brukbare ting, så her kan du virkelig finne retroperler fra 60-70-tallet. Å, hvilken lykke!! Dessuten blir de også svært glade for at deres gamle ting kan komme til nytte og leve videre som barneklær til familiens yngste.

Dekor og applikering
Detaljer er viktig og til dekorering av klærne kan du bruke gamle, fine broderier, heklede bånd, kroklisser eller hva du finner på din vei. Husk bare på at det må kunne vaskes.

Til toppen

Flere bøker av Lisbeth Bjørndal:

Om forfatter Lisbeth Bjørndal

Lisbeth Bjørndal - allsidig hobbybokforfatter

Lisbeth har utgitt to populære strikkebøker, Frodig strikk og Fargerik strikk. Hun er utdannet fra Statens håndverk- og kunstindustriskole, linje for klær og kostyme. Lisbeth har sin egen hjemmeside: www.barnigjen.no

Til toppen