Det høyeste ønsket av Nicholas Sparks (Ebok)
Ebok

Det høyeste ønsket (Ebok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2022
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.18 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Wish
ISBN/EAN: 9788202768645
Kategori: Romaner , Romaner og Skjønnlitteratur
Omtale Det høyeste ønsket

DET HØYESTE ØNSKET er en ny, hjertevarm bestselger av den verdenskjente forfatteren Nicholas Sparks. Boken havnet umiddelbart på toppen av New York Times' bestselgerliste.

Maggie er bare 16 år da livet hennes snus på hodet. Hun blir gravid, og foreldrene sender henne til en tante hun knapt kjenner i en bortgjemt småby i North Carolina. Hun savner vennene og familien hjemme intenst, men så treffer hun Bryce, en av de få tenåringene i byen. Bryce viser henne alt som er bra på det vesle stedet, og han lærer henne også å fotografere – en lidenskap som følger henne resten av livet.

Nesten tjue år senere driver Maggie et velrenommert galleri i New York og er en anerkjent frilansfotograf. Hver jul pleier hun å reise verden rundt for å ta bilder, men en alvorlig diagnose setter plutselig en stopper for alt. Hun blir avhengig av hjelpen til en ung assistent, og føler seg stadig nærmere knyttet til ham.

Mens de sammen teller ned dagene til juleferien, begynner hun å fortelle ham om en annen jul, som hun feiret for flere år siden – og om hvordan kjærligheten hun opplevde den gangen endret henne.

Til toppen

Andre utgaver

Det høyeste ønsket
Bokmål Innbundet 2022
Det høyeste ønsket
Bokmål Nedlastbar lydbok 2022