Dypt fall (Innbundet)

Forfatter:

Gry Sønsteng (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 384
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Fallen
Oversatt av: Sønsteng, Gry
ISBN/EAN: 9788202368081
Kategori: Krim og spenning , Thriller og Krim og mysterier
Omtale Dypt fall

Inspektør Faith Mitchell har vært på seminar og skal innom moren sin for å hente den fire måneder gamle datteren. Hun har ringt på forhånd, men ingen tar telefonen. Når hun kommer fram til huset, finner hun ytterdøra åpen, og det er blodige avtrykk etter hender. Hun ringer etter forsterkninger, men før partner Will Trent rekker å komme fram, bryter hun politiets regler og går hun inn i huset. Der finner hun en død person og to menn med våpen. Moren er imidlertid ikke noe sted å se, og i stedet for at hun blir satt til å etterforske saken, må Faith finne seg i å bli ansett som både vitne og mistenkt.

Dette er den femte boken om spesialagent Will Trent og hans partner Faith Mitchell i Atlanta, og ifølge anmelderne er dette den beste så langt.

Til toppen

Andre utgaver

Dypt fall
Bokmål Ebok 2013
Dypt fall
Bokmål Heftet 2014
Anmeldelser Dypt fall
«En kompleks, gripende og samtidig alvorlig roman som bekrefter
Slaughters store talent.»
- The Washington Post

«Slaughter blir bare bedre og bedre!»
- Romantic Times Book Review

«Når du har lukket boken - og endelig har tid til å trekke pusten - vil du trenge tid til å tenke gjennom det du har lest.»
- Bookreporter

Til toppen

Om forfatter Karin Slaughter

Karin Slaughter vokste opp i en liten by i Georgia og har skrevet siden hun var barn. Washington Post beskriver henne som en av de beste krimforfatterne i USA. Thrillerne hennes ligger stadig på Times’ bestselgerlister og er trykket i store opplag også i Norge.

Til toppen