Dyrenes indre liv (Innbundet)

kjærlighet - sorg - omtanke

Forfatter:

Cecilie Horge Walle (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Das Seelenleben der Tiere
Oversatt av: Walle, Cecilie Horge
ISBN/EAN: 9788202532505
Kategori: Natur
Omtale Dyrenes indre liv

Fascinerende om dyrs følelsesliv

Omsorgsfulle ekorn, lojale og kjærlige ravner, medfølende skogmus og sørgende rådyr - er det ikke bare vi mennesker som har slike følelser?

Med utgangspunkt i forskning og egne observasjoner i naturen gir Peter Wohlleben, forfatter av bestselgeren Trærnes hemmelige liv, oss et fascinerende innblikk i dyrenes følelsesliv.

Spennende historier lar oss forstå at også dyr har personlighet, som i likhet med vår egen er utviklet som et resultat av arv og miljø. Dyrene vi møter utviser både mot, humor, taktikk, medfølelse, kjærlighet, sorg, skyldfølelse og skam – ja, noen opptrer til og med bedragersk! Dyremødre navngir ungene sine, hevder forfatteren; særlig ravnen gjør bruk av spesielle «identitetsrop», og de kan kjenne hverandre igjen på stemmen til og med etter flere år.

Trærnes hemmelige liv har solgt i 710.000 eksemplarer bare i Tyskland og Dyrenes indre liv er så langt oppe i over 250.000 solgte eksemplarer, bare på tysk. Begge er oversatt til en rekke språk og ligger på bestselgerlistene verden over.

 

 

Til toppen

Andre utgaver

Dyrenes indre liv
Bokmål Ebok 2017
Dyrenes indre liv
Bokmål Heftet 2018

Flere bøker av Peter Wohlleben: