Enken (Innbundet)

Forfatter:

Carina Westberg (Oversetter)

I Enken bærer et kvelende ekteskap og løgner som mann og kone forteller hverandre og seg selv spenningen på gullstol fra start til mål.

Fiona Barton vever et intrikat mønster, der mennesker bedrar og blir bedratt, men først og fremst bedrar de seg selv. Å ty til løgn når du skal fortelle sannheten, blir til slutt så lett at løgnen blir selve sannheten …

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 352
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Widow
Oversatt av: Westberg, Carina
ISBN/EAN: 9788202497156
Kategori: Krim og spenning og Thriller
Omtale Enken

Ekteskapets lange løgner

Enken tar deg inn i de mørklagte rommene mellom mann og kone. Og når løgnen er så lett å ty til at den blir en sannhet, kan absolutt alt skje …

Jean Taylor er enken til avdøde Glen Taylor, som ble anklaget, men aldri dømt for, kidnapping og trolig drap av et to år gammel pike. Den sørgende enken blir nedringt av journalister, som vil høre historien hennes. Var ektemannen skyldig i det grusomme han ble beskylt for? Og hva visste hun egentlig? Nå når hun endelig er fri, hvilken historie velger hun å fortelle?

Til toppen

Gysende spennende sommerkrim
Tom Egeland, VG

Andre utgaver

Enken
Bokmål Ebok 2016
Enken
Bokmål Lydbok-CD 2016
Enken
Bokmål Lydbok MP3-CD 2016
Enken
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016
Enken
Bokmål Heftet 2017

Flere bøker av Fiona Barton:

Anmeldelser Enken

Gi en stor applaus til et nytt talent på krimscenen. Velkommen: Fiona Barton! «Enken» fokuserer og borer seg ned i en enkelt forbrytelse. Det er sjelden at en får en slik grundig gjennomgang, som regel spretter likene veggimellom.
- Gunnar Gran, Stavanger Aftenblad

Enken er en intens bok som vil gripe tak i enhver krimleser. Fiona Barton har en god penn – finfint oversatt av Carina Westberg – og en effektiv, typisk "journalistisk" skrivestil.
Tom Egeland, VG

«En bok som får deg til å slippe det du har i hendene.»
Glamor

«kompleks, fengslende... En pageturner av de sjeldne»
Woman & Home

Til toppen

Om forfatter Fiona Barton

Britiske Fiona Barton er en erfaren journalist som i en årrekke har skrevet for Daily Mail og andre store britiske aviser. Hun har truffet blink med sin debutroman, Enken, som et samlet britisk pressekorps har gitt glimrende anmeldelser.

Til toppen