Et helt halvt år (Innbundet)

Serie: Lou Clark 1

Forfatter:

Elisabeth Haukeland (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 494
Forlag: Bastion
Språk: Bokmål
Oversatt av: Haukeland, Elisabeth
Serie: Lou Clark
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788290583472
Kategori: Romaner
Omtale Et helt halvt år

Lou Clark vet en god del. Hun vet hvor mange skritt det er fra bussholdeplassen og hjem. Hun vet at hun liker jobben sin på kafeen The Buttered Bun, og hun vet at hun kanskje ikke elsker kjæresten sin, Patrick. Det Lou ikke vet, er at hun snart kommer til å miste jobben, eller at hun er avhengig av å vite hva som venter rundt neste sving, for ikke å gå fra forstanden. Will Traynor vet at motorsykkelulykken tok fra ham viljen til å leve. Han vet at alt føles veldig smått og meningsløst, og han vet nøyaktig hvordan han skal få slutt på det. Det Will ikke vet, er at det er like før Lou stormer inn i livet hans som et levende fyrverkeri. Og ingen av dem vet at de kommer til å forandre hverandre for alltid.

Et helt halvt år har i flere måneder ligget som #1 på bestselgerlister i England, USA og Tyskland. Den er solgt til over 30 land og planlegges som film i 2014.

Til toppen

Andre utgaver

Me before you
Engelsk Heftet 2016
Et helt halvt år
Bokmål Heftet 2014
Et helt halvt år
Bokmål Heftet 2016
Et helt halvt år
Bokmål Ebok 2013
Et helt halvt år
Bokmål Nedlastbar lydbok 2022

Flere bøker av Jojo Moyes:

Anmeldelser Et helt halvt år

«Kan en roman både være en tåreperse og sjarmerende morsom på samme tid? Jepp. Et helt halvt år av Jojo Moyes klarer den hårfine balansegangen aldeles utmerket.» 
Tom Egeland, VG

«Da jeg var ferdig med denne romanen, ønsket jeg ikke å anmelde den, jeg ønsket å lese den på nytt.» 
Lies Schillinger, New York Times

«Et helt halvt år bør du absolutt lese. Når du er ferdig med den vil du skjønne hvorfor denne romanen – en jungeltelegrafsensasjon fra Storbritannia – nå er utgitt i 28 land. Skiftevis bevegende og morsom, men aldri forutsigbar.» 
USA Today

Til toppen

Bøker i serien