Oppgaver i arbeidsrett av Gerd Engelsrud (Ebok)
Ebok

Oppgaver i arbeidsrett (Ebok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Umiddelbart tilgjengelig i Tanum e-bok leseapp eller på Min side. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag     Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 122
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202511524
Kategori: Jus
Fag: Arbeidsrett
Nivå: Akademisk
Omtale Oppgaver i arbeidsrett

Oppgaver i arbeidsrett er et praktisk hjelpemiddel for å lære arbeidsrett. Boken er oversiktlig og lett å finne frem i. Blant annet løfter forfatteren frem sentrale elementer ved hjelp av margkommentarer.

Oppgaveboken er inndelt etter de samme temaene som boken Styring og vern. Arbeidsrett i offentlig sektor, men kan selvfølgelig brukes i tilknytning til andre teoretiske fremstillinger av arbeidsrett.

I del 1 gir forfatteren noen generelle råd om det å skrive oppgaver, og hun kommenterer en konkret høyesterettsdom for å illustrere hvordan et juridisk resonnement skal bygges opp.

Del 2 inneholder praktiske oppgaver knyttet til ulike deltemaer som ansettelse, diskriminering, lønn, ferie, oppsigelse, avskjed etc. Hvert deltema avsluttes med kontrollspørsmål.

Del 3 inneholder eksamensoppgaver. De er basert på eksamensoppgaver knyttet til videreutdanning i Personalledelse (10 Studiepoeng ved HiOA) og eksamensoppgaver knyttet til bachelorstudiet i Administrasjon og ledelse (15 studiepoeng ved HiOA).

Løsningsforslag til alle de praktiske oppgavene i del 2 og alle eksamensoppgavene i del 3 finnes på forlagets nettsider.

Oppgaver i arbeidsrett er beregnet på de som studerer arbeidsrett ved høyskoler og universiteter og på ledere, personalmedarbeidere, fagforeningsrepresentanter og andre som ønsker å lære mer arbeidsrett.

Denne e-boken tilsvarer p-bokens 2. utgave, utgitt november 2013.

Til toppen

Andre utgaver

Oppgaver i arbeidsrett
Bokmål Heftet 2013