Født sensitiv (Innbundet)

Våre historier

Forfatter:

og

«Å være ekstra sensitiv betyr at du får med deg mer av omgivelsene og flere av livets dimensjoner enn mange andre,» sier forfatterne.

Med utgangspunkt i egne og andres opplevelser, forskning og ekspertise viser de oss hvor berikende et sensitivt liv er for den som våger å være sitt ekstra sensitive jeg fullt og helt.

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 272
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202526740
Kategori: Selvutvikling
Omtale Født sensitiv

Med følsomt blikk på verden

Ekstra sensitive lever sterkere – på godt og vondt. Det er lett å bli overveldet og kalt overfølsom i en tid med mye støy, endringer og tidspress. I Født sensitiv forteller prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng for første gang sin helt personlige historie om livet som høysensitive – og om hvordan det medfødte personlighetstrekket er blitt en styrke.

«Å være ekstra sensitiv betyr at du får med deg mer av omgivelsene og flere av livets dimensjoner enn mange andre,» sier forfatterne. Med utgangspunkt i egne og andres opplevelser, forskning og ekspertise viser de oss hvor berikende et sensitivt liv er for den som våger å være sitt ekstra sensitive jeg fullt og helt.

 

Født sensitiv deler forfatterne raust av sine metoder og personlige erfaringer, og du møter flere personer: en høysensitiv næringslivstopp, en lærer og pedagog som jobber med høysensitive barn, og forskere som forteller om hjernens rolle og årsaken til at noen er mer følsomme enn andre.

Boken er delt inn i ulike temaer

  • høysensitivitet på jobben
  • høysensitive og kjærligheten
  • høysensitive barn

- alt illustrert gjennom Märthas og Elisabeths personlige historier og opplevelser.


Født sensitiv
er blitt til i samarbeid med journalist Kristin M. Hauge.

Til toppen

Andre utgaver

Født sensitiv
Bokmål Ebok 2017
Født sensitiv
Bokmål Heftet 2018

Flere bøker av Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng: