Forsoningen (Innbundet)

Forfatter:

og

Henning J. Gundersen (Oversetter)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 240
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Försoningen
Oversatt av: Gundersen, Henning J.
ISBN/EAN: 9788202504830
Kategori: Romaner
Omtale Forsoningen

Søstrene Alicia (28) og Vanessa (30) er i utgangspunktet hverandres rake motsetninger. Alicia er PR-assistent og bor i en luksusleilighet på Östermalm sammen med overklassegutten Philip. For henne handler alt om å forsøke å være perfekt og passe inn. Vanessa er singel, jobber i et tv-produksjonsselskap og lever et utsvevende partyliv. Men begge slåss med sine indre demoner, og de deler lengselen etter den store kjærligheten.

Deres ulikheter fører til stadige konflikter. Ingen av dem vil høre på den andres gode råd eller irettesettelser og til slutt bryter de helt med hverandre, til tross for at de innerst inne vet at de er sterkere sammen. Spørsmålet er om de kommer til å finne tilbake til hverandre og kan forsones. 

Søstrene Hannah Widell og Amanda Schulman driver den populære Fredagspodden i Sverige, som har cirka 300 000 lyttere hver uke. De stor også bak bestselgeren The Golden Year.

Til toppen

Andre utgaver

Forsoningen
Bokmål Ebok 2016
Forsoningen
Bokmål Heftet 2017
Forsoningen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016

Flere bøker av Amanda Schulman og Hannah Widell:

Om forfatter Amanda Schulman

Søstrene Hannah Widell og Amanda Schulman driver den populære Fredagspodden i Sverige, som har cirka 300 000 lyttere hver uke.

De stor også bak bestselgeren The Golden Year.

Til toppen