The Golden Year - ta makten over livet ditt (Innbundet)

Forfatter:

og

Ann Høydalsnes (Oversetter)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 176
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The golden year
Oversatt av: Høydalsnes, Ann
ISBN/EAN: 9788202490829
Kategori: Selvutvikling
Omtale The Golden Year - ta makten over livet ditt

Ta makten over livet ditt!

The Golden Year er en håndbok i hvordan du kan ta makten over ditt eget liv. Det handler om hvordan skape et helt liv med bevisste - om enn litt dramatiske – valg. Boken viser vei og inspirerer leserne til å komme videre i livet sitt.

Ideen til boken fikk forfatterne da de selv trengte å rydde opp i egne liv og delte sine erfaringer med lytterne på podcasten sin, Fredagspodden. For forfatterne - som for leserne - handler det om hvordan kvitte seg med det som er dårlig i livet og gjøre resten av livet så bra som mulig. For man lever jo bare én gang!

Blant spørsmålene forfatterne tar opp er: Når er tiden inne for å forlate ektemannen? Eller hvordan få maksimalt ut av ekteskapet? Hvordan finne balanse i ditt liv, hvordan ha mot til å blåse i Carpe diem, hvordan finne sine beste venner og hvordan takle sine demoner på jobben.

Til toppen

Andre utgaver

The Golden Year - ta makten over livet ditt
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016

Flere bøker av Amanda Schulman og Hannah Widell:

Om forfatter Amanda Schulman

De svenske søstrene Amanda Schulman og Hannah Widell driver produksjonsselskapet Perfect Day Media og den populære Fredagspodden, som har cirka 300 000 lyttere hver uke.

Til toppen