Fritt fall av Lisa Gardner (Lydbok-CD)

Fritt fall (Lydbok-CD)

Forfatter:

Linda Marie Vikaune (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2015
Innleser: Woxholtt, Nina
Spilletid: 13:06
Antall enheter: 11
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Crash & Burn
Oversatt av: Vikaune, Linda Marie
ISBN/EAN: 9788202496425
Kategori: Lydbøker voksne og Krim og mysterier
Omtale Fritt fall

Lille Vero, hvor er du?

Nicky Frank kommer til seg selv i en bil som står med fronten ned i en grøft. Det er natt. Det regner. Det er blod overalt. Det lukter whisky av klærne hennes. Til tross for voldsomme smerter kommer hun seg løs fra bilvraket, klatrer opp den gjørmete og bratte skråningen og får stanset en bil på veien. Hun er besatt av én ting: å finne lille Vero.
Politiet – ledet av etterforsker Wyatt – ankommer åstedet og finner en forvirret og hardt skadet kvinne. Han setter straks i gang søk etter den lille jenta, men hun er sporløst borte.

Nicky husker ingenting fra ulykken. Hun er ikke engang sikker på at hun husker ektemannen sin. Men hun føler at hun kjenner ham. Han forteller at de to har levd isolert, de har flyttet fra by til by. De har kun hverandre. Han er hukommelsen hennes.
Hun har ingen datter som heter Vero.
Men det er en stemme inni henne som sier at hun bør komme seg unna. Mistanken om at ektemannen skjuler noe for henne, forsterkes da Nicky finner et bilde av Vero i jakkelommen hans.
Hva var det som egentlig skjedde den natten bilen hennes kjørte utfor veien? Og hvem er lille Vero?

Til toppen

Andre utgaver

Fritt fall
Bokmål Innbundet 2015
Fritt fall
Bokmål Ebok 2015
Fritt fall
Bokmål Lydbok MP3-CD 2015
Fritt fall
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015

Flere bøker av Lisa Gardner:

Anmeldelser Fritt fall

«Livaktige og rørende scener [...] En page-turner som med sin hardkokte, moderne stil garantert vil tilfredsstille Gardners trofaste fans.»
Booklist

«Mesterlig plottet frittstående thriller fra prisbelønte Gardner. Holder leseren på pinebenken til siste slutt.»
Publishers Weekly

«Ingen leverer fulltreffere i denne sjangeren som hun gjør.»
Lee Child, bestselgende thrillerforfatter

Til toppen

Om forfatter Lisa Gardner

Lisa Gardner er en av USAs største krimforfattere, og en gjenganger på toppen av New York Times' bestselgerliste. Bøkene hennes er trykket i over 22 millioner eksemplarer og utgitt i 30 land. Hun har vunnet en rekke priser, og flere av thrillerne hennes er filmatisert. Lisa Gardner har vært en bestselger i det norske massemarkedet i flere år, men fikk sitt gjennombrudd i Norge i 2015 etter å ha sjarmert publikum på Krimfestivalen i Oslo.

Lisa Gardner var bare 17 år da hun bestemte hun seg for å skrive en roman. Hun skrev om dagen og jobbet som servitør på kveldene, og i 1992 debuterte hun under pseudonymet Alicia Scott med den romantiske spenningsromanen Walking After Midnight. Til sammen skrev Gardner 13 romantiske spenningsromaner. Etter å ha lest boka Nattsvermeren av Thomas Harris fikk Gardner lyst å prøve seg i thrillersjangeren, og det skulle hun ikke angre på. Gardner er blitt en mester innen sjangeren psykologisk thriller, der hun kombinerer spenning og dypt psykologisk innsikt, og evner å skape karakterer som vekker følelser hos leserne. Hun bor i New Hampshire med ektemann, tenåringsdatter og to hunder.

Utgivelser på norsk: 

FBI Profiler-serien: Skinnet bedrar, Uskyldig morder, Neste offer, Dødens time,Borte, Si farvel

D.D. Warren-serien: Alene, Flukt, Naboen, Den som får leve, Den du elsker,Siste offer, Fryktløs, Finn henne

Frittstående titler: Den andre datteren, De overlevende, Fellen, Fritt fall

Til toppen